Dotekomanie.cz

Pořiďte si výhodně Wi-Fi zesilovač od Xiaomi [sponzorovaný článek]

Máte velký byt, velký dům, nebo jen slabý Wi-Fi router? Všichni jistě známe, jak velké je to utrpení, když je signál Wi-Fi tak mizerný, že jsme rádi, že se vůbec k síti připojíme. K vyřešení všech problémů však stačí jen málo. Na trhu existují zesilovače Wi-Fi, které mají za úkol prodloužení dosahu Wi-Fi signálu právě tam, kde původní zdroj nestačí.

Wi-Fi zesilovač od Xiaomi druhé generace nabízí v malém těle vše, co potřebujete. Napájí se přes USB, takže jej můžete pohodlně zapojit do počítače, notebooku, nebo obyčejné nabíječky k telefonu. Poskytovaná rychlost signálu je pak 300 Mbps, což je pro běžnou domácnost zcela dostačující.

Pokud ke svému Wi-Fi zesilovači chcete rovnou zakoupit napájecí adaptér, pak nabízí přímo GearBest tento tří-portový, s podporou rychlého dobíjení, takže nejen, že poskytnete energii pro Wi-Fi zesilovač, ale navíc můžete současně nabíjet až dvě další zařízení. Zaplníte přitom jen jednu zásuvku.

Pokud vás zaujal Wi-Fi zesilovač, či výše zmíněný adaptér, neváhejte a zakupte obojí u GearBestu. Využít pak můžete kupón 4$-1.5GBJun. Kupón je mimochodem univerzální, použít jej tak můžete i na jiné zboží, ne jen to, které je zde nabízené.

Exit mobile version