Dotekomanie.cz

Meitu oznámilo model T9

Společnost Meitu chystá v nejbližších dnech rozšířit své portfolio mobilních zařízení o jeden přírůstek nesoucí označení T9. Čínský producent hned následně na to má v plánu spustit předprodej, kde bude telefon k dispozici jen pár dnů za zvýhodněnou cenu. Samotný výrobce si kromě lákavé vnitřní výbavy připravil například ještě celkem čtyři snímače pro zachycení vašich zážitků. Každopádně v kostce půjde o zástupce do vyšších řad střední třídy.

Nadchne nevšedním designem

Jeho přední část zabírá 6palcový AMOLED displej v poměru 18:9, který dodala společnost Samsung nebo ho doplňuje dvojice čelních kamerek (12 + 5 MPx) od Sony (IMX363) vybavené technologiemi OIS a PDAF. Hlavní výkon má dodávat osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu a grafický čip Adreno 512. V prodeji budou dvě konfigurace – 4GB RAM + 64GB úložiště či 6GB RAM + 128GB úložiště.

Zadní partie získá stejné sestavení fotoaparátů jako vpředu. K tomu můžeme připojit 3 100 mAh baterii s podporou technologie rychlého nabíjení a snímač otisků prstů. Mezi ostatní prvky výbavy lze zařadit voděodolnost podloženou certifikací IPX3 nebo systém Android v nejnovější verzi 8.1 Oreo překrytý vlastní uživatelskou nadstavbou. Závěrem si zaslouží zmínku velmi sebevědomá cenovka ve výši 685 dolarů (tj. cca 15 054 Kč).

Zdroj: ithome.com

Exit mobile version