LinkedIn aktualizuje mobilní aplikace, přináší velmi užitečné funkce

LinkedIn aktualizuje mobilní aplikace, přináší velmi užitečné funkce
2018-07-22T17:52:15+02:00
• 22. 7. 2018

Zdroj: LinkedIn

LinkedIn je profesní sociální síť, na které se setkávají převážně profesionálové, kteří diskutují o svých pracovních zájmech. Jedná se o skvělou možnost, jak získat nové kontakty a hlavně novou pracovní pozici. 

Sociální síť tu s námi nějaký ten pátek je, bohužel nikdy žádné převratné novinky nepřinesla. Ono vlastně ani není moc co přidávat, LinkedIn funguje bezvadně. Nicméně i tak si společnost připravila hned několik nových funkcí, díky nimž bude produkt pro uživatele o něco více užitečnější. 

LinkedIn tlačí důraz na rozhovory

Novinky si budou važit převážně uživatelé, kteří používají mobilní aplikaci. Služba LinkedIn Messaging se využívá hlavně pro uskutečnění profesionálních rozhovorů, které mohou mít několik formátů – formální rozhovory, klasické chatování (jako na Facebooku) nebo skupinové rozhovory. Rozhovory v rámci LinkedIn většinou vyústí v nové pracovní příležitosti, proto jsou tak hojně využívány. 

Společnost LinkedIn si je vědoma důležitosti podobných rozhovorů, a tak si pro své uživatele připravila funkci, pomocí které bude možné sdílet různé formáty souborů, včetně PDF, DOC, XLS a PPT. Skvělé na této novince je, že uživatel nebude muset složitě přecházet z jedné aplikace do druhé, ale vše udělá v jednom jediném okně LinkedIn. 

Přidání této funkce nás ale nijak nepřekvapilo, jedná se totiž o možnost, po které volalo tisíce uživatelů. Ti nyní budou konečně moci přeposílat své životopisy prostřednictvím služby LinkedIn Messaging. 

Vývojáři mimo jiné přidali nové způsoby pro vytvoření skupinových zpráv. Například, pokud uživatel klepne na ikonu „+“ může velmi rychle vytvořit novou zprávu, která se následně rozešle vybraným lidem. Služba LinkedIn automaticky navrhne možné příjemce, mezi které může patřit kolega z bývalé či aktuální firmy, přítel ze školy a tak podobně. Skvělé je, že z této skupiny bude možné uživatele následně odstranit. 

Poslední novinku oceníte ve chvíli, kdy vytvoříte skupinový rozhovor. Člověk se často může ve skupinovém chatu ztrácet, proto LinkedIn přidal možnost pro označení uživatele pomocí symbolu „@“. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat