Dotekomanie.cz

Instagram nyní ukáže, jestli je uživatel online

Instagram má, jako mnoho dalších sociálních sítí, integrovaný chatovací systém. Doposud však jeho uživatelé nevěděli, zda daná osoba, které chtějí napsat, je online, nebo nikoli. Nyní se to mění a do Instagramu přichází indikátor stavu, zda je uživatel online.

Indikátor lze deaktivovat

Nová funkce ukazatel online přítomnosti uživatele by se měla dostat brzy do stabilní verze Instagramu. Ukazatel bude fungovat stejně jako na Facebooku. U uživatelů v seznamu přímých zpráv bude malá zelená ikonka, která ukáže, zda je uživatel online. Mezi další nové prvky patří i informace o tom, že uživatel vám zrovna píše zprávu či před jak dlouhou dobou byl naposledy online.

Instagram umožní uživatelům též tuto ikonku nepoužívat u svého vlastního profilu. Pokud tedy daný uživatel nebude chtít být viděn, že je zrovna online na Instagramu, tak v nastavení půjde nastavit, aby se ikonka nezobrazovala. Tato novinka je jednou z mnoha, které se na Instagram v poslední době dostaly. Chystá se nový proces verifikace uživatele, ve Stories bude možné rychle reagovat pomocí emotikonů z Facebooku, uživatelé mohou odebírat své followery aniž by museli uzamykat své účty, dočkali jsme se spuštění IGTV či ukončení upozorňování na to, že si váš follower udělal screenshot.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version