Dotekomanie.cz

Novinky Honor Play a Honor 9i (2018) s turbo grafikou

Honor Play

Dnes jsme se dočkali představení dalších dvou smartphonů v rámci značky Honor, která spadá pod Huawei. Novinky se jmenují Honor Play a Honor 9i (2018), přičemž obě zapadají mezi zařízení s výřezem v displeji. V podstatě se pokračuje v nastartované strategii top modelů společnosti Huawei.

Honor 9i (2018)

Model 9i (2018) se dá zařadit do střední třídy hlavně díky použitému procesoru. Ostatní specifikace jsou spíše běžné a kromě displeje ničím novinka nevyniká. I tak si společnost našla jednu novinkou, kterou bude lákat zákazníky.

Honor konkrétně tvrdí, že bude k dispozici GPU Turbo, což je specifický mód pro lepší využití grafického čipu. Ve skutečnosti se bude jednat o softwarovou úpravu než o nějakou speciální grafiku. Základní cena byla v Číně nastavena na 1399 juanů, což je v přepočtu cca 4800 Kč. Vyšší verze nabízející dvojnásobný prostor pro data pak přijde na 1699 juanů (cca 5 800 Kč). O dostupnosti v Česku zatím nevíme.

Specifikace

Honor Play

Honor Play by se dal zařadit mezi slabší top modely, ale při bližším prozkoumání specifikací se jedná spíše o vyšší střední třídu. Nabízí se například rychlejší procesor, větší operační paměť nebo dostačující kapacita operační paměti. Na druhou stranu se jedná o větší zařízení, hlavně díky použitému 6,3palcovému displeji.

I zde bude k dispozici GPU Turbo, takže Honor bude hlavně lákat příznivce mobilního hraní. Základní cena byla stanovena na 1999 juanů (cca 6 800 Kč), vyšší model přijde na 2399 juanů (cca 8 200 Kč). I zde zatím nemáme informace o dostupnosti v našich končinách, ale dá se předpokládat, že se novinka objeví na našem trhu pod jiným názvem.

Specifikace

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version