Dotekomanie.cz

Aplikace DTEK od BlackBerry se dočkala velmi důležité aktualizace

Společnost BlackBerry představila bezpečnostní aplikace DTEK a současně s ní také svůj první chytrý telefon s Androide, BlackBerry Priv. Aplikace měří, jak bezpečně pracujete s telefonem s logem BlackBerry. 

DTEK se soustředí hlavně na bezpečnost hesel, které používáte. Aplikace DTEK vám navíc prozradí, které aplikace mají přístup k vašemu fotoaparátu, mikrofonu, umístění a osobním informacím. DTEK vás také informuje o tom, kde je největší bezpečnostní slabina ve vašem telefonu, a jestli existuje možnost pro zvýšení bezpečnosti vašeho BlackBerry. 

DTEK s novými funkcemi

Nicméně, aplikace DTEK nedávno obdržela zcela novou aktualizaci, která přináší obnovené uživatelské rozhraní. Nová domovská obrazovka nyní upřednostňuje nejdůležitější informace, abyste mohli co nejrychleji identifikovat a řešit důležité problémy. Byla zde také implementována automatická týdenní kontrola. 

Vývojáři přidali také možnost manuálního skenování, což se vám hodí v případě, že si nebudete se svou bezpečností 100 % jisti. Nově můžete dokonce označit, která část systému je pro vás nejcitlivější. DTEK má aktuálně přednastavenou největší citlivost pro aplikace Camera, Mic a Phone.

V praxi se vám bude také hodit funkce v podobě okamžitého oznámení, které se vám objeví ve chvíli, kdy aplikace přistupují k vašim citlivým údajům, a to i přesto, že nejsou aktivní. Pokud máte aplikaci staženou a nainstalovanou, můžete přejít do Obchod Play, kde zjistíte, zda je již aktualizace k dispozici. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version