Dotekomanie.cz

Získejte slevu na Xiaomi Mi Mix 2! [sponzorovaný článek]

První generace Xiaomi Mi Mix na trh přinesla určitou revoluci a udala tak zcela nový směr bezrámečkových telefonů. Před několika měsíci jsme se ale dočkali druhé verze v podobě Mix 2. Novinka disponuje kompaktním tělem, vyšším výkonem, tenčími rámečky, i dokonce plnohodnotnou podporou českého LTE.

Ihned na první pohled je zřejmé, že se od svého předchůdce příliš mnoho neliší, alespoň co se designové stránky týká. Nová generaceMi Mix 2 disponuje velmi precizní konstrukcí, kterou obohacují extrémně tenké rámečky. Zobrazovací panel pokrývající takřka celou přední stranu nabízí úhlopříčku 5,99 palců. Na takto velké ploše získáte rozlišení 1080 x 2160 pixelů.

Čínský výrobce také zapracoval na barevném podání, které si zamilujete na první pohled. A to není vše, čím je displej Mix 2 vybaven. Displej totiž nabízí nejnovější tvrzené sklo Corning Gorilla Glass 5, které zvyšuje odolnost proti poškození.

Zajímavostí je, že za tímto jedinečným a revolučním designem stojí francouzský designér Philippe Starck. Ten se rozhodl vše vsadit na konstrukci kombinující kovové rámečky a odolnou keramiku nacházející se na zadní straně zařízení. Touto kombinací majitelé získávají velmi luxusní zpracování, praktické využití i vysokou odolnost.

Pro nadšené fotografy je zde připravena 12megapixelová čočka s čipem Sony IMX386. Díky tomuto čipu je možné zachytit kvalitní fotografie za všech světelných podmínek. Skvělé je, že Xiaomi Mi Mix 2 dokáže natáčet video ve 4K rozlišení. O plynulé záběry se pak stará 4osá optická stabilizace. Přední kamerka nabízí 5megapixelový čip.

Získejte slevu na Xiaomi Mi Mix 2

To všechno získáte v poměrně kompaktním těle, a to navíc za sníženou cenu. S internetovým obchodem Light In The Box jsme se rozhodli poskytnout našim čtenářům speciální slevu. Pokud zakoupíte telefon nyní, získáte slevu. Telefon vás pak vyjde na 8 800 a můžete jej zakoupit ZDE.

Kompletní specifikace telefonu:

Displej

Procesor a grafický akcelerátor

Paměť

Fotoaparát

Baterie

Podporované sítě:

Konektivita

Systém

Konstrukce

Exit mobile version