Dotekomanie.cz

Do Česka zamíří Galaxy J6, Galaxy J4 a J8 zřejmě ne [aktualizováno]

Galaxy J6

Aktualizováno 23. 5.

Před pár dny došlo k představení tří nových modelů společnosti Samsung. Nyní nám české zastoupení potvrzuje, že se na našem trhu objeví od poloviny června model Galaxy J6. Výrobce u něj nastavil cenu 6 499 Kč a bude k dispozici černé, fialové a zlaté barvě. Budete si moci vybrat mezi verzí pro jednu nebo pro dvě SIM karty.

Původní článek 21. 5.

V rámci portfólia společnosti Samsung najdeme několik modelových řad značených písmeny. Dnes došlo na představené novinek Galaxy J, konkrétně se jedná o tři smartphony v několika variantách. Dá se konstatovat, že se jedná o modely nižších řad.

Galaxy J4

Nejslabší novinkou z pohledu specifikací je Galaxy J4. Nabízí jen to nejnutnější, ale na druhou stranu je dobré vidět, že zde výrobce použil například Super Amoled displej. Ačkoliv u většiny svých modelů razí poměr stran 18,5:9, tak zde byl zvolen ještě formát 16:9. Zde Samsung cílí na cenu a zřejmě z tohoto důvodu není obsažena čtečka otisků prstů.

Specifikace Samsung Galaxy J4

Galaxy J6

Podstatně lépe vybaveným modelem je Galaxy J6. I zde najdeme použití Super Amoled panelu, ale tentokrát s poměrem stran 18,5:9. Nabízí se rovnou dvě verze, přičemž ta slabší má rovnou 3 GB operační paměti. Oproti předešlému modelu jsou k dispozici i foťáky s vyšší rozlišením a také čtečka otisků prstů.

Specifikace Samsung Galaxy J6

Galaxy J8

Nejlépe vybaveným modelem této základní řady je Galaxy J8. Nejenže zde najdeme již v základu 64GB úložiště, ale nabízí se i duální foťák na zadní straně s poměrně dobrými specifikacemi, co se týče optik. Taktéž je k dispozici větší kapacita baterie.

Specifikace Samsung Galaxy J8

Ceny Galaxy J8, Galaxy J6 a Galaxy J4

V tuto chvíli máme k dispozici jen cenu u jednoho modelu, za které se budou prodávat v zahraničí. Galaxy J6 bude startovat přibližně na 205 dolarech (cca 4 500 Kč). Nyní si budeme muset počkat na české zastoupení, jestli se novinky dostanou na náš trh a za jakou cenu.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Exit mobile version