Spotify představilo nejen novou verzi „zdarma“

Spotify představilo nejen novou verzi „zdarma“
2018-04-24T17:33:31+02:00
• 24. 4. 2018
2

Šéf oddělení výzkumu a vývoje společnosti Spotify, Gustav Söderström, představil zbrusu novou aplikaci Spotify. Firma před nějakým časem investovala velké peníze a čas do strojového učení, které nyní využívá aplikace Spotify. Doposud mohli uživatelé poslouchat hudbu pouze v rámci přehrávání Shuffle, tedy pokud používali bezplatnou verzi. Tomu je však nyní konec. Uživatelé si budou moci přehrávat jakoukoliv skladbu, a to v libovolném pořadí. 

Spotify a nové funkce

Je zde však menší háček. Abyste mohli skladby přehrávat neustále dokola a zdarma, musí být alespoň v jednom z patnácti osobních playlistů, jako je Daily Mix, Weekly Discover, Release Radar nebo Today’s Top Hits. Celkově se jedná asi o 750 skladeb, což je zhruba 40 hodiny hudby, kterou je možné nyní poslouchat zdarma. 

Skvělou informací je také funkce, díky které aplikace, respektive hudba spotřebuje mnohem méně dat, a to až o 75 %. Pokud tedy máte pomalejší internet, popřípadě nízký datový objem, novinku si zamilujete. Doposud nebylo možné používat režim offline ve verzi zdarma, tudíž uživatelé museli být připojeni k Wi-Fi připojení, pokud nechtěli přijít o FUP. 

Spotify nabízí své předplatné pro běžného zákazníka za cenu 5,99 eur, což je v přepočtu přibližně 152 Kč měsíčně. Pokud nechcete platit, je k dispozici verze s reklamami a omezenými funkcemi, ale i tak zůstává obsah k dispozici. Tak či onak, Spotify vydělá na předplatném nebo na reklamách.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Lukas Cebis

24. 4. 2018, 22:12

Kdy cca můžeme novou verzi očekávat ?

Zdeněk Koutský

VIP 25. 4. 2018, 14:35

Během několika následujících dnů :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat