Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Huawei P20, HTC Desire a Note 5

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Nokie z Mobile World Congress 2018

Huawei P20 Pro

V českých obchodech se začal prodávat aktuální top model od společnosti Huawei, který se chlubí špičkovou hardwarovou výbavou, třemi foťáky na zadní straně a také výřezem v displeji. I proto je vyšší pořizovací cena celkem pochopitelná.

Specifikace

Huawei P20

V obchodech také najdete základní top model P20, který nabízí podobný design, ale už „jen“ dva foťáky na zadní straně. Vzhledem k počáteční ceně kolem 17 000 Kč, může se jednat o zajímavou smartphone nabízející například 128GB úložiště.

Specifikace

Xiaomi Redmi Note 5

Už i u Xiaomi je poměrně těžké se zorientovat ve smartphonech. Příkladem je novinka na českém trhu – Xiaomi Redmi Note 5. Ve skutečnosti byl tento model představen v únoru na asijském trhu pod názvem Xiaomi Redmi Note 5 Pro. K nám se dostává s plnou podporou českého LTE. Jen zatím není k dostání nejvyšší model s 6 GB operační paměti.

Specifikace

HTC Desire 12

U HTC si musíme ještě nějakou chvíli počkat na letošní top model. Pakliže hledáte nějakou novinku od tohoto výrobce, tak v českých obchodech najdete Desire 12, který má líbivý design, ale to se již nedá říci o specifikacích.

Specifikace

HTC Desire 12+

Mobil Desire 12 se také dočkal vylepšené verze, která nese označení Desire 12+. Nabízí vyšší hardwarové specifikace a také například duální foťák na zadní straně.

Specifikace

Exit mobile version