Společnost Ulefone na MWC představí nový odolný telefon Armor X

Společnost Ulefone na MWC představí nový odolný telefon Armor X
2018-02-20T14:00:05+02:00
• 20. 2. 2018

Vzhledem k tomu, že se nám blíží největší konference tykající se mobilních telefonů, tak spousta výrobců již poodhaluje své nové modely a především top modely. Konference MWC se jako obvykle koná v Barceloně a startuje již příští pondělí. Společnost Ulefone samozřejmě není nijak pozadu a potvrdila uvedení nového odolného telefonu s označením Armor X.

Detailní specifikace nového modelu Armor X zatím nejsou zveřejněny, ale společnost již poodhaluje některé z nich. Například již není tajemstvím, že model bude disponovat displejem o poměru stran 18:9 (2:1). Rozlišení nebylo potvrzeno, ale dá se předpokládat FullHD+.

Dle oficiálního renderu telefonu si můžeme všimnout přítomnosti duálního fotoaparátu na zadní straně zařízení. Při podrobnějším pohledu na Armor X si můžeme povšimnout, že na boku telefonu se kromě tlačítek nachází i čtečka otisků prstů. Jako předchůdci této řady od společnosti Ulefone bude telefon disponovat certifikací IP68, která zajišťuje odolnost proti vnějším vlivům jako je voda či prach.

Pokud vás telefon zaujal a zajímají vás další specifikace včetně ceny zařízení, tak si bohužel musíme počkat až na představení na MWC 2018, kde pro vás budeme letos přítomni a budeme vás o všem rychle informovat. Popřípadě můžete sledovat oficiální stránky společnosti Ulefone.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat