Dotekomanie.cz

Sledujte Zimní olympijské hry ve svém telefonu

Máme pro vás tip na dvě aplikace, přes které můžete sledovat informace o probíhajících Zimních olympijských hrách v Pchjongčchangu. Obě aplikace jsou dostupné jak pro iOS tak pro Android.

PyeongChang 2018 Official App

Oficiální aplikace k Zimním olympijským hrám v roce 2018 vám umožní nastavit si svoji oblíbenou zemi a oblíbené sporty. V případě startu člena vaší oblíbené země se vám na telefonu zobrazí notifikace s upozorněním na závod. Aplikace má pěkné rozhraní a mnoho dopodrobna uspořádaných informací. Důležité je se však v aplikaci prvně zorientovat.

Na Google Play a iTunes je však hodnocena velice špatně, jelikož mnoha uživatelům nejde ani spustit a vývojář na opravu kritické chyby nereaguje. Kromě této závažné chyby je v oficiální aplikaci veliká spousta dalších bugů.

Plusy:

Mínusy:

Aplikace ZOH 2018

Česká aplikace z dílny T-Mobile přichází se zaměřením na českou výpravu. Aplikace je stabilní, rychle se načítá, krásně ukazuje následující program a českou vlaječkou jsou označeny sporty s naší účastí.

Z aplikace jde přímo nastavit i upozornění na 30 minut před zahájením sportu, aby uživatel nepromeškal chtěný sport. ZOH 2018 nabízí přehledné články a živé komentáře. Někteří uživatelé však hlásí nízkou funkcionalitu a někteří i nestabilitu či nemožnost spuštění.

Plusy:

Mínusy:

Exit mobile version