Dotekomanie.cz

Google+ se dočká zcela nové aplikace

Google+

Ještě před nějakou dobou by se dalo konstatovat, že se odehrává boj v oblasti sociálních sítí – konkrétně mezi Facebookem, Twitterem a Google+. Bohužel třetí z nich se v poslední době nedostává nijak zvláště na výslunní a spíše se na ni začalo zapomínat. Mnozí ji navíc stále nazývají „městem duchů“. Mezi největšími sociálními sítěmi ale má jednu podstatnou přednost, stále neobsahuje reklamu a nabízí propracované komunity, kde to stále žije.

V poslední době Google+ neprošlo nějakou významnou změnou, byť aktualizací bylo několik, hlavně právě ve spojení s komunitami. Někteří by čekali, že Google svou sociální síť postupně oseká a ukončí, ale opak je asi pravdou. V tuto chvíli se totiž pracuje na zcela nové aplikaci pro mobilní telefony. Vývojáři v Googlu ji zcela přepsali, jak zmiňuje Leo Deegan, jeden z členů týmu.

Ve svém příspěvku na Google+ zmiňuje, že došlo na podstatné změny v renderování příspěvků, byly upraveny komentáře a došlo na vylepšené skrolování. Novinek je údajně podstatně více, přičemž hodně z nich cílilo na lepší uživatelský prožitek. Skoro to zní, jakoby si v Googlu chtěli otestovat nově postupy při vytváření aplikací.

Nyní si musíme počkat na první verzi nové aplikace, abychom se vlastně podívali, co vše je nového. V tuto chvíli nevíme, kdy bude představena nová verze, ale jakmile se tak stane, budeme vás informovat.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version