Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Max 3: známe možnou podobu i první specifikace [spekulace]

Nástupce velmi povedeného modelu Xiaomi Mi Max 2, pravděpodobně zvaný Mi Max 3, se pomalu a jistě blíží. Dokazují to mimo jiné nově uniklé fotografie. Uniklé snímky nám odhalily ihned několik hardwarových specifikací. Tak například, na zadní straně zařízení se nachází duální fotoaparát, o kterém jsme doposud nevěděli. Jedná se samozřejmě o novinku, neboť aktuální verze Mi Max 2 disponuje „pouze” jedním zadním senzorem.

Srdcem celého přístroje se pravděpodobně stane Snapdragon 635. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 3 nebo 4 GB – záleží na zvoleném modelu. Mi Max 3 by měl mimo jiné nabídnout 6,99palcový displej 18: 9.

Xiaomi Mi Max 3 za stejnou cenu jako starší bratříček?

K dispozici budou také hned dvě varianty – jedna s 3GB RAM a vnitřním 64GB úložištěm, druhá se 4 GB RAM a vnitřním 128GB úložištěm. Na přední straně pak bude umístěn fotoaparát s rozlišením 5 Mpx. Co se baterie týká, k dispozici bude akumulátor s kapacitou 5 500 mAh. Podle spekulací budou k dostání také hned dvě varianty lišící se typem procesoru – Snapdragon 630 a Snapdragon 660.

Pokud čínská společnost Xiaomi zachová stejnou cenu jako u modelu Mi Max 2, mohli byste novou generaci v podobě Mi Max 3 získat za 265 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 5 565 Kč bez DPH.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version