Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – HTC U11 Plus, Huawei P Smart, Nubia Z17s

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. 

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – nové Xperie, Mate 10, Honor 9 Lite a 7X

Nubia Z17s

Značka Nubia spadá pod společnost ZTE, přičemž se snaží nabízet designově zajímavější mobily. To se celkem daří i u novinky Z17s, která se pomalinku dostává na český trh. Konkrétně se nabízí mobil s tenkými rámečky a velmi dobrými specifikacemi. Dalo by se říci, že se jedná o konkurenci pro OnePlus 5T, byť s trochu vyšší cenou.

Specifikace

Huawei P Smart

Na asijském trhu Huawei představilo mobil Enjoy 7S. Záhy se začalo spekulovat, že by se tato novinka mohla k nám dostat pod označením P Smart, což se nakonec i děje. Nabízí se displej s poměrem stran 18:9 (2:1) a relativně dobrými specifikacemi na střední třídu.

Specifikace

HTC U11 Plus

HTC má ve své nabídce model U11 Plus, který je v současnosti nejlépe vybaveným smartphonem tohoto výrobce. Doposud byl k dostání u nás jen v oficiálním obchodě HTC, ale již se začíná objevovat u běžných obchodníků. Lze očekávat, že se jeho dostupnost časem rozšíří.

Specifikace

Exit mobile version