Dotekomanie.cz

Apple aktualizoval svůj vzhled webového App Store

Společnost Apple před několika okamžiky aktualizovala vzhled svého webového obchodu s aplikacemi, tedy App Store. Cupertinská společnost se inspirovala vzhledem operačního systému iOS 11, což je i na první pohled zřejmé. Na rozdíl od iOS 11 je však vyhledávání poněkud chaotické.

App Store je nyní jednodušší a přehlednější

Novinka je k dispozici teprve pár hodin, přičemž celkový vzhled webového obchodu je nyní více čistý, tedy jednodušší – pravděpodobně je tomu tak kvůli většímu prostoru pro bílé pozadí. Apple navíc tlačí důraz na recenze samotných uživatelů.

Skvělé je, že Apple mimo jiné aktualizoval také takzvané screenshoty aplikací. V hlavní roli je aktuálně nový vlajkový model iPhone X, fotografie ze starších modelů tak zde nenajdete. Další novinkou je také ukazatel kompatibility zařízení. Pokud je aplikace k dispozici pouze na iOS, zobrazí se vám příslušná ikona.

Nasazení nového vzhledu je velmi dobrým krokem. Apple díky tomu totiž opět o něco více sjednotil své služby. Pokud si chcete nový vzhled vychutnat, přejděte na webový App Store, a to ZDE.

Zdroj: feedproxy.google.com

Exit mobile version