Apple aktualizoval svůj vzhled webového App Store

Apple aktualizoval svůj vzhled webového App Store
2018-01-20T11:04:34+02:00
• 20. 1. 2018

Společnost Apple před několika okamžiky aktualizovala vzhled svého webového obchodu s aplikacemi, tedy App Store. Cupertinská společnost se inspirovala vzhledem operačního systému iOS 11, což je i na první pohled zřejmé. Na rozdíl od iOS 11 je však vyhledávání poněkud chaotické.

App Store je nyní jednodušší a přehlednější

Novinka je k dispozici teprve pár hodin, přičemž celkový vzhled webového obchodu je nyní více čistý, tedy jednodušší – pravděpodobně je tomu tak kvůli většímu prostoru pro bílé pozadí. Apple navíc tlačí důraz na recenze samotných uživatelů.

Skvělé je, že Apple mimo jiné aktualizoval také takzvané screenshoty aplikací. V hlavní roli je aktuálně nový vlajkový model iPhone X, fotografie ze starších modelů tak zde nenajdete. Další novinkou je také ukazatel kompatibility zařízení. Pokud je aplikace k dispozici pouze na iOS, zobrazí se vám příslušná ikona.

Nasazení nového vzhledu je velmi dobrým krokem. Apple díky tomu totiž opět o něco více sjednotil své služby. Pokud si chcete nový vzhled vychutnat, přejděte na webový App Store, a to ZDE.

Zdroj: feedproxy.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat