Dotekomanie.cz

Elegantní dron DJI Mavic Pro Platinum nyní za nejnižší možnou cenu! [sponzorovaný článek]

Tento elegantní dron přivedla společnost DJI na trh nedávno. Oproti posledním modelům, počítaje Mavic Pro, je mnohem tišší a má také zvýšenou výdrž baterie, celkově se podle společnosti DJI jedná o jejich doposud nejdokonalejší dron.

DJI Mavic Pro Platinum: luxusní cena pro exkluzivní uživatele

Mavic Pro Platinum nabízí výdrž baterie až na dobu 30 minut. Jeho hluk byl ztišen o celých 60 %, tedy o 4 decibely a díky novým driverům má i vylepšenou stabilitu. Kamera je pak schopná natáčet videa v 4K kvalitě, tato kamera je pak umístěna na 3osém gimbalu. Dron má v sobě zabudovaný systém pro čtení terénu v rozsahu od 0,7 až do 15 metrů precizně a detekuje překážky až do 30 metrů . Využívá také plno módů pro stabilizaci. Pro příklad Stativ mód, pro excelentní záběry, pomocí tohoto módu je pak každý pohyb precizní a pomalý.

Samotný dron jakožto celek se dá složit do rozměrů 193 x 83 x 83 mm, což jsou dokonalé rozměry a je možné ho nosit téměř kamkoliv. S jeho hmotností si také není třeba dělat starosti, váží ideálních 743 g i s baterií.

Z hlediska letových kvalit je také vzorný, maximální dolet je vypočítaný na 15 kilometrů. Maximální rychlost v bezvětří je 65 km/h, stoupá rychlostí 5 m/s a klesá rychlostí 3 m/s. Maximální výška, ve které dokáže létat, je 5000 metrů nad mořskou hladinou. Má v sobě také zabudovaný GPS mód GPS/GLONASS. Vydrží teploty od bodu mrazu až do 40°C. Počasí tedy také nebude žádný problém ani pro nadšence a s dronem je tak možno létat téměř za jakéhokoliv počasí.

Vlastnosti kamery:

Příslušenství:

DJI Mavic Pro Platinum dokáže opravdu hodně zajímavé kousky a ZDE je malá ukázka jeho schopností. Pokud se vám DJI Mavic Pro Platinum líbí, nebo chcete o dronu získat více informací, klikněte na odkaz ZDE.

Exit mobile version