Dotekomanie.cz

Asus Zenfone Max Plus – další s 18:9 displejem

Asus za poslední dobu představil skutečně mnoho zařízení. Za zmínku stojí celá nová série ZenFone 4, která čítá sedm zařízení. Některé modely mají dokonce stejné názvy a rozeznat je můžeme jen podle kódového značení. Asusu taková plejáda zřejmě nestačí a dočkali jsme se dalšího mobilu s názvem Asus Zenfone Max Plus.

Názvem může zapadat do série nabízející větší kapacitu baterie, což je pravda, ale svými specifikacemi má blíž k nedávné novince ASUS Pegasus 4S. Jedná se o takřka identická zařízení nabízející 18:9 (2:1) displeje, ale jedna odlišnost se našla. Tou je právě rozlišení zobrazovacího panelu. Zenfone Max Plus totiž nabízí vyšší Full HD+.

 

Na první pohled může zaujmout novodobý trend u displeje, duální foťák na zadní straně a větší kapacita baterie. Bohužel se novinka asi nebude hodit pro milovníky výkonu. Právě o ten se stará procesor od Mediateku. Asus měl spíše zvolit výkonnější konfiguraci.

Asus Zenfone Max Plus

V tuto chvíli není známá dostupnost ani cena. Samozřejmě je otázkou, jestli Asus uvolní Zenfone Max Plus na evropský trh.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version