Dotekomanie.cz

Huawei Mate 10 – 3 verze, ale k nám dorazí jen dvě

Huawei patří mezi ty společnosti, které nenabízejí jen jeden top model na každý rok. Pakliže chcete střídmější zařízení, zvolíte si nějakou novinku z řady P. Pro náročnější uživatele je zde série Mate, která vždy nabízí něco navíc. Zpravidla jsme se dočkali nějaké nové technologie nebo vlastnosti. Z minulosti můžeme zmínit dlouhou výdrž na jedno nabití nebo displej citlivý na tlak.

Huawei Mate 10

Nyní jsme se dočkali modelů Mate 10, které jdou s dobou a nabízí minimalizované rámečky kolem displej a duální foťáky.

„Právě vstupujeme do éry inteligence, AI už není jen virtuálním konceptem, ale něčím, co se prolíná s každodenním životem. AI může zdokonalit uživatelskou zkušenost, poskytnout cenné služby a zlepšit výkonnost produktu,“ řekl Richard Yu, výkonný ředitel společnosti Huawei Consumer Business Group. „Se sérií HUAWEI Mate 10 se představuje první mobilní jednotka pro zpracování neuronových sítí, která je specifickou pro AI a spouští novou éru inteligentních smartphonů.“

Společnost se nyní snaží zaměřit na umělou inteligenci, která má napomoci s lepším uživatelským prožitkem. AI v tomto případě bude ovlivňovat zejména chování smartphonu, aby více odpovídal potřebám jednotlivců. Možná se tak čase přesunou všechny modifikace z grafického vzhledu systému do chování mobilů.

Huawei Mate 10 Pro

Na oficiální události došlo k představení tří modelů, ale pouze dva se k nám dostanou. Českou republiku mine prostřední model Huawei Mate 10. Nejlevnější novinka Huawei Mate 10 Lite hodlá lákat na čtyři foťáky a poměrně zajímavé specifikace, ale jednoduché to mít nebude. V této kategorii jde najít silnou konkurenci. Nejvybavenější verze 10 Pro na druhou stranu může soupeřit s jinými top modely, zejména s poměrem ceny a výkonu. Navíc je v duchu současných trendů.

Klíčové prvky novinek podle výrobce

Specifikace Huawei Mate 10

Specifikace Huawei Mate 10 Pro

Specifikace Huawei Mate 10 Lite

Cena a dostupnost

Běžný model Huawei Mate 10 se k nám nedostane, aspoň ne nyní. Na našem trhu budou k dispozici jen dvě verze – Mate 10 Pro a Mate 10 Lite

Exit mobile version