Dotekomanie.cz

Xiaomi MCT3B bude nový zástupce střední třídy

Střední třídu chytrých telefonů brzy rozšíří společnosti Xiaomi o mobilní novinku, která se momentálně skrývá pouze pod kódovým označením MCT3B. Přitom čínský výrobce má za sebou představení nových zařízení, ale evidentně nepřestávají pracovat na dalších. Model byl právě certifikován čínským telekomunikačním úřad TENAA a jejich databáze nám tradičně přináší přesnější podobu nebo základní specifikace.

Xiaomi MCT3B bude disponovat 5palcovým displejem s HD rozlišením a přední 5megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. Vnitřní část vyplní čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,4 GHz pravděpodobně od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB. Celá konstrukce telefonu měří 140,44 x 70,14 x 8,35 mm či ručička váhy se zastavila u hranice 137 gramů.

Zadní část zabere 13megapixelový senzor fotoaparátu, jedna LED dioda na přisvětlení snímků a baterie s kapacitou 3 000 mAh. Dále například čtečka otisků prstů byla tentokrát zcela vypuštěna. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v předinstalované verzi 7.1.2 Nougat. Aktuální seznam specifikací uzavírá široká paleta barevných provedení – bílé, černé, červené, modré, růžové, šedé, stříbrné, zlaté.

Zdroj: globemobiles.com

Exit mobile version