Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – ZenFone 4, Moto X4, Nokia 8

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 35. a 36. týdne týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Nokia 8, iPhony a Xperie

Nokia 8 Dual SIM

Teprve minulý týden se objevila Nokia 8 u některých obchodů a nyní se na český trh dostává její varianta nabízející dva sloty na SIM karty. U obou je dostupné LTE připojení, což je v dnešní době takový standard. Tato verze nabízí taktéž 4GB operační paměť a 64GB úložiště.

Specifikace Nokia 8

Motorola Moto X4

Nedávno jsme se dočkali uvedení Moto X4 v rámci Android One projektu, ale nyní se na náš trh dostává běžná verze, která nabízí zajímavé specifikace, ale jen čas ukáže, jestli si X4 obhájí cenu přesahující 10 000 Kč.

Specifikace Motorola Moto X4

Asus ZenFone 4

Asus oficiálně uvedl na český trh několik modelů s označením ZenFone 4. Nyní najdete v českých obchodech standardní model ZenFone 4. Na vylepšenou verzi si budeme muset počkat. Cena přesahuje 13 000 Kč, což není příliš pozitivní začátek, když vezmeme v potaz, že za stejné nebo nižší peníze se nabízí OnePlus 5 nebo Honor 9.

Specifikace Asus ZenFone 4

Exit mobile version