Dotekomanie.cz

Asus neuhlídal nové smartphony ZenFone 4

Před měsícem jsme se dočkali uvedení smartphonu ZenFone 4 Max. Bylo celkem jasné, že přijdou i další varianty, jako tomu bylo dříve. Očekáváme, že se společnost oficiálně pochlubí v rámci veletrhu IFA v Berlíně, možná i dříve. Bohužel výrobce neuhlídal své stránky, na kterých byly zveřejněny na nějakou dobu nadcházející novinky. V tuto chvíli již webové stránky znepřístupnil.

Z dostupných informací jsme se dozvěděli, že můžeme očekávat modely jako ZenFone 4 (Pro), ZenFone 4 Selfie a ZenFone 4 Selfie Pro.

Základní model ZenFone 4 přijde v několika variantách, které se budou lišit například v použitých procesorech. Jedna bude mít Snapdragon 630 a druhá nabídne Snapdragon 660. Operační paměť bude ve velikosti 4 GB a úložiště poskytne 64 GB. Na zádech se nachází duální foťák (12 + 8 MPx) a přední strana ponese 5,5palcový displej s Full HD rozlišením (AMOLED). Všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 3300 mAh. Cena bude startovat na 499 eurech, což je v přepočtu 13 000 Kč.

ZenFone 4 Selfie a ZenFone 4 Selfie Pro jsou si velmi podobné, ne-li identické, aspoň co se týče designu. Liší se zejména v použitém hardwaru. To bude mít samozřejmě dopad na cenu. Model ZenFone 4 Selfie Pro přijde na 399 eur (cca 10 400 Kč) a ZenFone 4 Selfie pak na 299 eur (cca 7 800 Kč).

Specifikace ZenFone 4 Selfie a ZenFone 4 Selfie Pro

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version