Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Honor 9, OnePlus 5 a nové Moto mobily

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 24., 25. a 26. týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – XZ Premium, Galaxy J3 2017 a GP2

Honor 9

Nejnovější mobil od Honoru se dostal na český trh, přičemž nabízí velmi zajímavý poměr ceny a výkonu. Za danou cenu existuje jen několik alternativ, proto bude rozhodování o něco jednodušší.

Specifikace Honor 9

OnePlus 5

Novinka od OnePlus se představila světu před dvěma týdny. U nás si již můžete přečíst recenzi nebo se podívat na pořad LIVE, kde jsme se tomuto smartphonu věnovali. Mezitím si již pomalinku nachází cestu do českých obchodů, ale za značně vyšší cenu. Jestliže chcete ušetřit, nakupujte na oficiálních stránkách výrobce.

Specifikace OnePlus 5

Moto E4

Model E4 od Motoroly patří mezí základní smartphony. Uspokojí nenáročného uživatele a je vhodný jako první zařízení, případně jako záloha. V tuto chvíli je dostupný jen skrze jeden obchod, ale brzy se dostupnost rozšíří.

Specifikace Moto E4

Moto E4 Plus

Vylepšená verze předchozího modelu sice nabízí větší displej, ale v útrobách se skrývá baterie s pořádnou dávkou energie. Samozřejmě je nutné počítat s vyšší cenou.

Specifikace Moto E4 Plus

Moto C Plus

Nejnižším modelem od Motoroly je Moto C Plus. I zde platí, že není vhodný pro náročné uživatele. Na druhou stranu nezklame díky větší kapacitě baterie a relativně uspokojujícím specifikacím.

 

Specifikace Moto C Plus

Xiaomi Mi Max 2

Jestliže chcete zařízení větších rozměrů a se slušnými specifikacemi, může vás zaujmout Mi Max 2 od Xiaomi. Bohužel v tomto případě chybí základní LTE pásmo pro český venkov. Vysokorychlostní připojení tak budete mít jen ve větších městech.

Specifikace Xiaomi Mi Max 2

Exit mobile version