Dotekomanie.cz

ZTE Small Fresh 5 aneb levný mobil s třemi foťáky

Ještě nedávno se výrobci chlubili u top modelů s duálními foťáky na zadní straně. Následně se zapojily čínské společnosti, které chtěly do nejnižší kategorie přinést podobnou funkcionalitu. Nyní se přidává značka, která rozhodně patří mezi ty známější. Konkrétně s novinkou ZTE Small Fresh 5 chce přinést lepší fotografické schopnosti do nejnižší třídy.

Hlavní doménou ZTE Small Fresh 5 je duální foťák na zadní straně. Hlavní má 13 MPx a sekundární nabízí pouze 2 MPx. Ten bude sloužit zejména pro bokeh efekt (rozmazané pozadí, třeba u portrétů). Také bude možno pořizovat 3D snímky. Jeho hlavním úkolem je zajišťovat informace kolem hloubky.

Ostatní specifikace nejsou nijak překvapivé na základní třídu, ale překvapit může například 3 GB RAM u základního modelu. Vylepšení verze má k dispozici rovnou 4 GB. I v tomto případě je konstrukce kovová.

ZTE Small Fresh 5 specifikace

Základní verze ZTE Small Fresh 5 přijde na 999 juanů, což je v přepočtu 3 400 Kč. Dražší model přijde na 1399 juanů (cca 4800 Kč). Dostupnost v Evropě zatím nebyla oznámena.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version