Dotekomanie.cz

Vodafone představil nové tarify, nabídnou více dat

Změny v rámci nabídek odstartoval T-Mobile, který v současnosti láká rozsáhlou marketingovou kampaní. Ve své podstatě se snaží o to samé i Vodafone, který prozatím nabízel lepší nabídky pro rodiny a studenty. Nyní došlo na další tarify.

 „Již v únoru tohoto roku jsme zákazníkům přinesli 40 GB dat v rámci unikátního rodinného tarifu Red+40 GB. Nyní přinášíme pořádnou porci dat také jednotlivcům. Na zákazníky bude každý měsíc čekat dárek v podobě dalších dat v aplikaci Můj Vodafone. Pro zákazníky využívající tarify Red Naplno to budou 2 GB zdarma a pro zákazníky s tarifem Start 500 minut to bude 500 MB zdarma,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky, a dodává: „Pro studenty navíc již téměř rok nabízíme neomezený tarif #jetovtobě s 10 GB za 499 Kč. S tarify Red Naplno Vodafone doplnil svou nabídku, která teď uspokojí jak studenty, rodiny, jednotlivce, tak i podnikatele.“

Dalo by se jednoduše konstatovat, že právě Vodafone má v současnosti nejvýhodnější tarif s neomezeným voláním, sms zprávami a také datovým balíčkem. Konkrétně jde o tarif v cenové hladině 700 až 800 Kč. Zatímco O2 stále nabízí 1,5 GB, T-Mobile 4 GB, tak právě Vodafone nabízí nejvíce, rovných 7 GB. Bohužel operátor pohnul i s cenou, která se navýšila o několik korun. Nově za takový tarif s úvazkem na dva roky zaplatíte 777 Kč měsíčně.

Jak je vidět, je zde nová nabídka, která se jmenuje RED Naplno. Základní tarif nabízí 7 GB, nejvyšší následně 22 GB, ale za ten zaplatíte 2221 Kč. V druhé polovině roku Vodafone zákazníkům nabídne ještě tarif s nejvyšším objemem dat, Red Naplno 60 GB za 2777 Kč.

Také jsme se dočkali změn v rámci „omezených“ tarifů, kde data startují na 250 MB.

V rámci dat jsme se také dočkali automatického dokupování, ale to je omezeno stropem. Pakliže se rozhodnete, že potřebujete data nad rámec, pak pro vás budou platit tyto možnosti:

Datové stropy pro automatické dokupování:

Možnosti v rámci v nových tarifů

Exit mobile version