Dotekomanie.cz

OPPO oznámilo nový model A77

Čínský výrobce chytrých telefonů Oppo představil model A77. Stejně jako v celé „A sérii“ se i zde klade důraz na selfie. Specifikace nového telefonu jsou stejné jako u modelu OPPO F3, který má rovněž 5,5″ displej s rozlišením 1080p. Vedle toho má osmijádrový procesor MediaTek MT6750T a běží na Androidu 6.0 Marshmallow s nadstavbou ColorOS 3.0. Oproti F3, který má na čelní straně duální kameru, má nový model samostatný 16megapixelový senzor. Fotoaparát nabízí rozostření pozadí pro vytvoření ostrosti nebo časovač.

 

Vedle toho A77 nabízí 13megapixelový snímač s PDAF na zadní straně telefonu či snímač otisků prstů, který je ukrytý pod domovským tlačítkem. Baterie, která je uživatelsky nevyjímatelná, má kapacitu 3200 mAh.

Specifikace

Nové OPPO A77 přijde ve dvou barevných variantách. Obě barvy ponesou zlatý nádech, konkrétně bude k dispozici zlatá a růžově zlatá varianta. Výrobce si jej cení na $363, což je v přepočtu asi 8 900 korun. V předprodeji je od 19. května a na trh by se měl dostat v průběhu příštího měsíce.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version