Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Zenfone AR, Mi Note 2

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 21. týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – HTC U11, Nokia 6, Xiaomi Mi6

HTC Desire 628

Model Desire 628 není na našem trhu absolutní novinkou, ale objevila se odlehčená verze, která nabízí poloviční úložiště a nižší velikost paměti RAM. Tomu samozřejmě odpovídá i cena, která se dostala pod 5 000 Kč.

Specifikace HTC Desire 628

Xiaomi Mi Note 2

Ani další smartphone není novinkou na českém trhu. Již nějakou dobu si můžete zakoupit Mi Note 2 od Xiaomi. Nyní se však objevila vybavenější nabízející 128GB úložiště, 6 GB RAM a podporu českého LTE.

Specifikace Xiaomi Mi Note 2

Asus Zenfone Live

V obchodech se začíná objevovat základní smartphone od společnosti Asus. Ačkoliv některé specifikace mohou dostačovat nenáročným uživatelům, tak použití staršího procesoru Snapdragon 400 může přinést nedostatek výkonu.

Specifikace Asus Zenfone Live

ASUS Zenfone AR

Kromě Lenova i Asus nabízí smartphone s technologií Tango, která kombinuje virtuální a rozšířenou realitu. Zenfone AR má i velmi dobré specifikace, ale tomu také odpovídá cena, která takřka atakovala hranici 25 000 Kč.

Specifikace ASUS Zenfone AR

Exit mobile version