Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – HTC 10 EVO a Moto G5 Plus

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 18. týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Honor 8 Pro, M5 Note

Moto G5 Plus

Po nějaké době se do obchodů dostává letošní novinka Moto G5 Plus se slušnou výbavou. Konkrétně se k nám dostává model s 3 GB RAM a 32GB úložištěm. Vzhledem k rozměrům a specifikacím, se může jednat o zajímavou možnost pro ty, kteří chtějí střídmý mobilní telefon.

Specifikace Moto G5 Plus

HTC 10 EVO

Sice už příští týden bude uveden nový top model od HTC, tak se u nás začíná prodávat upravená verze vycházející z loňského top modelu. Konkrétně varianta EVO může překvapit odolností vůči vodě a prachu. Dále se nabízí 2K displej, optická stabilizace obrazu u foťáku a Android 7.0. Bohužel má starší procesor, konkrétně Snapdragon 810.

Specifikace HTC 10 EVO

Exit mobile version