Dotekomanie.cz

Huawei představil Nova 2 a Nova 2 Plus

Minulý rok společnost Huawei představila dva smartphony pod názvem Nova. Jeden z nich vycházel očividně z Nexusu 6P. Ačkoliv měly mobily podobný název, designově byly odlišné. Letos jsme se dočkali druhé generace, kde již výrobce nastolil jednotný název a odlišil novinky výbavou a velikostí.

Základní model nabízí již v základu 4 GB RAM a 64GB úložiště. Displej má příjemných 5 palců a poskytuje Full HD rozlišení. Hlavní novinkou oproti loňskému modelu je dvojitý foťák. Sekundární senzor je zde pro optický zoom a případně pro portréty. Došlo i na vylepšení zvuku.

Druhý model nabízí dvojnásobné úložiště, 5,5palcový displej se stejným rozlišením a větší kapacitu baterie. Mírně se liší i specifikace zadního foťáku. Zajímavostí může být přední senzor, jelikož u obou modelů má neuvěřitelných 20 MPx.

Specifikace Huawei Nova 2

Specifikace Huawei Nova 2 Plus

Huawei Nova přijde na 2500 juanů, což je v přepočtu 8 600 Kč. Verze plus má cenovku 2 900 juanů, tudíž takřka 10 000 Kč. Pakliže se u nás novinky objeví ve stejné cenové hladině, pravděpodobně si najdou své zákazníky. Nabízejí totiž relativně zajímavou výbavu.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version