Dotekomanie.cz

Xiaomi představilo Mi Pad 3

Společnost Xiaomi se v poslední době soustředila převážně na smartphony a jiná zařízení, přičemž se věnovala tabletům naposledy v roce 2015. Tehdy byl uveden model Mi Pad 2, který měl ve výbavě procesor od Intelu. Díky tomu jsme se také dočkali varianty s Windows 10.

Po dvou letech zde máme třetí generaci – Mi Pad 3. Ačkoliv výbava není vůbec špatná, tak použití procesoru od Mediateku naznačuje, že bude obsažen jen systém Android. Pakliže by se měla objevit varianta s Windows 10, bude muset Xiaomi sáhnout po jiném procesoru. Bohužel zatím nejsou jakékoliv náznaky, že by se tak mělo stát.

Mi Pad 3 patří mezi menší tablety nabízející dostatečné rozlišení, větší baterii a tenké celokovové tělo. Z dnešního pohledu nedisponuje ničím extra navíc, kromě novějšího systému.

Specifikace Xiaomi Mi Pad 3

Základní cena za tuto variantu startuje na 1499 juanech, což je v přepočtu přibližně 5 500 Kč. U nás se cena bude pohybovat pravděpodobně někde kolem 8 000 Kč, ale na to si budeme muset počkat, až se novinka objeví v nabídce českých obchodů.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version