Dotekomanie.cz

Vyhrajte 10x 500 Kč v soutěži se softwarem EaseUS obnovující data [sponzorovaný článek]

Stalo se vám někdy, že jste si nechtěně z počítače odstranili soubory, které jste si vlastně nechtěli odstranit? Pokud se to stává i vám, nebo se bojíte, že by se vám to stalo a data jste tak ztratili nadobro, už se bát nemusíte. Stačí si nainstalovat software od společnosti EaseUS, který se zabývá obnovováním odstraněných souborů a taktéž disk managementem. A navíc ve velikonoční soutěži můžete vyhrát 500 Kč a získat program zdarma.

Tři soutěžě, troje skvělé ceny

Společnost EaseUS si připravili tři soutěže, ve kterých je možné vyhrát zajímavé výhry. První je rozbíjení vajíček. Stačí rozklepnout vajíčko a přečíst si odměnu. Zde je seznam výher:

Zkuste i vy své štěstí.

Veliké slevy

Veliké slevy v limitovaném množství čekají na své kupce. Podívejte se, jaké programy na obnovu dat společnost EaseUS nabízí a třeba si vyberete.

10 krát 500 Kč

Co je potřeba udělat proto, abyste získali na svůj PayPal účet 500 Kč? Stačí do Google vyhledávače zadat „data recorvery“ a udělat snímek obrazovky. Poté kliknete na web EaseUS a stáhnete si některý jejich program, stačí trial verze, a nainstalujte si jej. Poté udělejte snímek nově nainstalované aplikace. Oba pořízené snímky stačí nahrát do komentářů na tomto odkazu a popřát krásné svátky. Pak už jen stačí čekat na vylosování. Soutěž byla zahájena 12. dubna ráno a potrvá do 19. dubna. Doposud je počet soutěžících nízký a šance na výhru je vysoká.

Exit mobile version