Dotekomanie.cz

Rozbitý iPhone po záruce? Doporučujeme navštívit servis Opraveno.com [sponzorovaný článek]

Velmi často se setkávám s lidmi, kteří se museli již několikrát dostavit do servisů, a to například kvůli rozbitému displeji či špatné výdrži akumulátoru. Těmito problémy, tedy alespoň co se výdrže týká, trpí nejvíce produkty značky Apple. Taková oprava nového iPhonu může mnohdy vyjít i na několik tisíc korun, což není vůbec příjemné. Samozřejmě, jestliže máte telefon stále v záruce, máte svým způsobem vyhráno. Pokud se jedná o závadu přímo od výrobce, Apple vám zdarma vadné součástky vymění.

Tímto problémem však většinou trpí majitelé starších iPhonů, například jej používají více než dva roky (po záruce). Já osobně trpím s nefunkčním Home buttonem (domovským tlačítkem), Power buttonem (tlačítkem pro zapnutí a vypnutí displeje) a v poslední době také baterií. A pokud se i právě vy potýkáte s podobnými problémy, měli byste co nejdříve navštívit iPhone servis – Opraveno.com.

Firma Opraveno.com nabízí nejen levnější opravy, ale taktéž originální displeje až s pětiletou zárukou. Většina oprav trvá na počkání, tudíž se nemusíte obávat toho, že byste na telefon museli čekat týden či déle. Většina oprav je prováděna na počkání během 10-45 minut. Díky široké nabídce oprav se nemusíte obávat, že by právě vaše zařízení nebylo možné opravit.

Několik důvodů, proč byste měli kontaktovat iPhone servis Opraveno.com:

Exit mobile version