Dotekomanie.cz

Polar M430 – nové fitness hodinky s GPS

Pakliže hledáte chytré fitness hodinky, ale netoužíte po operačních systémem od Googlu nebo Applu, pak vás může zaujmout novinka Polar M430. V jejich výbavě se nachází GPS, díky čemuž nemusíte mít neustále mobilní telefon u sebe.

Tyto fitness hodinky dokáží sledovat vzdálenost i bez GPS za použití jiných senzorů. Tudíž můžete sportovat i uzavřených prostorech. Kromě toho jsou vybaveny i specifickým senzorem srdečního tepu – konkrétně je vybaven šesti LED diodami pro přesnější měření.

Kromě běžných funkcí pro sledování fitness aktivit umí sledovat i spánek, případně nabízejí i osobního trenéra. Nezapomnělo se ani na podporu notifikací ze smartphonu. Je tedy celkem jasné, že výhody využijí zejména sportovně naladění jedinci.

Specifikace Polar M430

Ačkoliv baterie nenabízí obrovskou kapacitu, tak Polar M430 vydrží 8 hodin přímého tréninku s plným využitím GPS a senzoru srdečního tepu. Při střídmějším používání dokáží hodinky vydržet 30 hodin trénování. Spokojíte-li se jen se sledováním aktivit, vydrží na jedno nabití 20 dnů. Cena byla stanovena na 229,90 eur (cca 6 120 Kč).

Videa Polar M430

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version