Dotekomanie.cz

Obchod Play – nová podoba instalovaných aplikací [aktualizováno]

Aktualizováno 18. 4.

Před dvěma měsíci Google začal testovat novou podobu sekce instalovaných aplikací v Obchodě Play. Nyní začíná rozšiřovat pozměněný vzhled mezi ostatní uživatele. Pakliže si chcete předběžně aktivovat nový vzhled, staří v nastavení systému, v sekci aplikací, vymazat data aplikace Obchod Play.

Původní článek 4. 2.

U aplikací od Googlu je čím dál častější, že prochází částečnými změnami. V podstatě se změní jen jedna součást a za nějaký čas projde přeměnou jiná. V tuto chvíli se zřejmě testuje nová podoba sekce Moje aplikace a hry v Obchodě Play.

První obrázek zastupuje současný vzhled a další dva ukazují novou podobu. Nejenže je vidět, že se vejde více aplikací na jednu obrazovku, ale došlo hlavně na rozdělení do kategorií jako instalované a aktualizace. Také přibylo tlačítko pro přímé spuštění konkrétní aplikace.

Zajímavostí může být možnost setřídění aplikací podle abecedy. Bohužel už nevíme, jaké další filtry se skrývají pod touto nabídkou. Také Library (knihovna) je pro nás menší záhadou. V našem případě je třetí záložkou Beta sekce aplikací a her.

Na prostředním obrázku je také vidět informace, že se zobrazují aplikace na konkrétním zařízení. Možná to znamená, že budeme moci procházet z jednoho zařízení i instalované aplikace na jiném, kde je stejný Google účet.

Zatím se nám nepodařilo získat tuto novou verzi. Ani netušíme, kdy a jestli se tato novinka dostane mezi uživatele.

Zdroje: androidpolice.com, droid-life.com

Exit mobile version