Dotekomanie.cz

XWatch EX16 – chytré hodinky za rozumnou cenu s extrémní výdrží

Na trhu je nespočet levných chytrých hodinek, které nabízejí spousty zajímavých funkcí a mají i zajímavý design. Nyní na trh přichází další levné hodinky XWatch EX16, které trochu vybočují z řady.

Nové chytré hodinky z robustního a agresivního designu mají málo k dokonalosti. Díky Bluetooth 4.0 je můžete připojit ke smartphonu se systémem Android a být tak upozorněn na zprávy, hovory nebo notifikace aplikací. Také mají krokoměr, počítadlo nachozených kilometrů, spálené kalorie a jsou také schopny ovládat fotoaparát ve vašem mobilním telefonu.

Kromě toho, certifikace IP67 zaručuje odolnost vůči vodě a prachu. To znamená, že zařízení můžete ponořit do 1 metru po dobu 30 minut. Výrobce však uvádí, že hodinky jsou vodotěsné až do 50 metrů.

Třešničkou na dortu je baterie, která umožňuje chod hodinek na 12 měsíců v úsporném režimu nebo na 8 měsíců se všemi funkcemi. Hodinky se prodávají za bezkonkurenční cenu $ 19.99 (přibližně 515 Kč). Po sečtení všeho, co hodinky nabízejí, z toho může být velmi zajímavá koupě.

Zdroj: gizmochina.com

 

Exit mobile version