Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – KEYone, XA1 Ultra, XA1 a další

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 12. týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – P10 Plus, Edge, Liquid Z6E a další

BlackBerry KEYone

Nejnovější smartphone s Androidem od společnosti BlackBerry se pomalu dostává do českých obchodů. Na dnešní poměry nabízí neobyčejnou konstrukci doplněnou o hardwarovou klávesnici. Bohužel si to vyžádalo vyšší cenu.

Specifikace BlackBerry KEYone

 

Sony Xperia XA1 Ultra

Letos jsme se dočkali nových modelů Xperia, které vyčnívají nad konkurencí svým designem. Pakliže vyžadujete obří displej, mohl by vás zaujmout mobil Xperia XA1 Ultra.

Specifikace Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1

Xperia XA1 nabízí sice menší displej, ale na druhou stranu má ještě menší kapacitu baterie. Dle Sony to ničemu nevadí – mobil má mít standardní výdrž na jedno nabití.

Specifikace Sony Xperia XA1

Obi Worldphone SF1

Obi je pro český národ spíše neznámou společností a nabízený mobil není zrovna nejnovější, na druhou stranu je ve vedení člověk, který kdysi řídil Apple.

Specifikace Obi Worldphone SF1

LG K4 2017

Málokdy se setkáme s novinkou, od které bychom museli odrazovat. Bohužel LG s mobilem K4 2017 neudělá díru na českém trhu. Specifikace jsou doslova žalostné, a to i v nejnižší třídě.

Specifikace LG K4 2017

Lenovo P2

Lenovo se snaží v poslední době nabízet dobře vybavené mobily, což se do jisté míry daří. Například Lenovo P2 zaujme Super AMOLED displejem a také obří kapacitou baterie.

Specifikace Lenovo P2

Nubia N1 Lite

Pakliže hledáte mobil do 5 000 Kč s netradičním designem a větším displejem, mohl by vás zaujmout model N1 Lite. Bohužel ve své kategorii má docela silnou konkurenci.

Specifikace Nubia N1 Lite

Lenovo K6 Note

K6 Note nabízí kovovou konstrukci, dostatečně velkou baterii a relativně uspokojivé specifikace. Od této verze nelze očekávat zázraky, ale výbava nemusí urazit.

Specifikace Lenovo K6 Note

Exit mobile version