Vernee na MWC představí pět nových telefonů

Vernee na MWC představí pět nových telefonů
2017-02-25T12:43:03+02:00
• 25. 2. 2017

Všechny nové smartphony budou cílit na náročné uživatele mobilních telefonů a zároveň budou držet nízkou cenu. Čínský výrobce smartphonů, který vznikl teprve vloni v březnu, se chystá přivézt do Barcelony pořádnou nálož hned pěti nových zařízení. Všechna jsou pokračovateli starších modelů z roku 2016 a měla by nabídnout vylepšenou výbavu za přijatelnou cenu.

Vernee logo

8 GB RAM? Pokračovatel ZenFone AR

Druhým telefonem na světě s 8 GB RAM se stane Vernee Apollo 2, brzký nástupce po Apollu, který byl představen koncem listopadu 2016. Vernee Apollo 2 by měl nabídnout nadstandardní výbavu s procesorem Helio x30 vyrobený 10nm technologií. Cena zatím nebyla specifikována, neměla by však překročit hranici 10 000 Kč. Představen bude na MWC, avšak není zřejmé, kdy se dostane do prodeje. Dostupné budou dvě varianty a to 6 GB RAM se 64 GB ROM a 8 GB RAM s 128 GB ROM.

První desetijádrový telefon s Android 7

Vernee se pustilo do produkce smartphonů s desetijádrovými procesory od MediaTeku. Jejich prvním zařízením s Heliem X20 bylo Vernee Apollo Lite, které jsme recenzovali. Společnost již na prosinec loňského roku přislíbila aktualizaci na Android 7 a tím by se telefon stal prvním na světě, který by disponoval desetijádrovým procesorem a nejnovějším Androidem 7. Bohužel, blíží se konec února a aktualizace nikde. Pravděpodobně společnost tento telefon upozadí kvůli blížícímu se veletrhu, kde hodlá představit Apollo X, o kterém nyní tvrdí, že bude prvním telefonem s deseti procesory a Androidem 7. Evidentně u čínských výrobců nikdy nemůžeme zcela věřit tomu, co řeknou.

Apollo X by mělo být konkurencí k loni představenému Xiaomi Redmi Note 4. Disponovat bude starším čipsetem Helio x20 od MediaTeku. Ke koupi bude dostupný již v březnu.

Dva synové Thora

Dalšími dvěma novinkami by měli být nástupci modelu Thor, který disponuje pětipalcovým displejem a slušným výkonem. Jeho dva potomci se budou jmenovat Thor E a Thor Plus. Model Thor E bude disponovat lehkou váhou, pouze 149 gramy a k tomu 5020mAh baterií. V kombinaci s pěti palcovým displejem tak můžete dosáhnout i čtyřdenní výdrže baterie. Jeho tloušťka nebude ani nijak závratná, bude mít 8,2 mm. Do prodeje půjde v dubnu.

Jeho bratr Thor Plus bude o něco méně tlustší, a to jen 7,9 mm. A i přes snížený profil bude mít větší baterii s kapacitou 6050 mAh. I tento model si zachová pětipalcový displej. Dostupný bude od května.

vernee thor E

Poslední představenou novinkou bude Apollo Mars Pro, který nabídne procesor Helio P25 a 6 GB RAM. Cenově by měl mít mezi nejdražším Apollo 2 a levnějším Apollo X. Více informací zatím není dostupných.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat