Vernee Apollo 2 – očekávaná hvězda MWC 2017

Vernee Apollo 2 – očekávaná hvězda MWC 2017
2017-02-20T13:40:42+02:00
• 20. 2. 2017

Jak společnost Vernee slíbila na lednovém veletrhu CES v Las Vegas brzké nasazení MediaTeku Helio X30, tak čínský výrobce to splní hned v Barceloně během Mobile World Congress. Žhavá novinka vstoupí mezi uživatele s názvem Apollo 2 a telefon se nevyhnul úniku nejdůležitějších specifikací včetně produktových fotografií. Již teď můžeme říci, že půjde v současné době o jeden z nejvýkonnějších zařízení na mobilním trhu.

Model s nálepkou „první chytrý telefon na světě s Helio X30“ vystřídá v portfoliu původní generaci. Hardwarová výbava tedy nabídne desetijádrový procesor MT6799 vyrobený 10nm technologií u TSMC, grafický čip PowerVR 7XTP-MT4 a sestavu v podobě 6GB operační paměti RAM s 64GB úložištěm nebo 8GB paměť RAM se 128GB úložištěm. Ostatní specifikace zůstávají ještě pod pokličkou.

Nicméně přední panel s doposud neznámou úhlopříčkou by měl získat QHD rozlišení. V současnosti existuje pouze jediné zařízení s 8GB pamětí RAM, kterým je ZenFone AR od společnosti Asus a až nyní jej doplní model Apollo 2. Obdivuhodné je, že poměrně nový hráč mezi výrobci telefonů dokáže po stránce výkonu překonat řadu zavedených značek chrlící zařízení desítky roků.

Zdroje: androidphone2017.wordpress.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat