Dotekomanie.cz

TomTop zlevnil prémiový Leeco Le Max 2, s kupónem ušetříte ještě více [sponzorovaný článek]

V internetovém obchodě TomTop se objevily další zlevněné produkty. Konkrétně se jedná o stylový telefon značky LeTV, který se pyšní opravdu minimálním rámečkem kolem displeje a parádními parametry v čele s procesorem Snapdragon 820. Obchodníci nezapomněli ani na příslušenství – 10 000 mAh powerbanku Xiaomi koupíte již od 535 Kč.

LeTV Leeco Le Max 2

Telefon je stejně objemný jako jeho název, disponuje totiž obřím 5,7″ displejem s 2k rozlišením (2 560 × 1 440 pixelů, 515 ppi). Na první pohled ale zaujme hlavně svým vzhledem – tenký rámeček a kovové šasi z něj dělají prémiový kousek s nízkou cenovkou. Výkon zajišťuje zmiňovaný Snapdragon 820 a nadstandardní operační paměť o velikosti 4 GB. Telefon mimo jiné nabídne čtečku otisků prstů, 3 100 mAh baterii, 64 GB interního úložiště a podporu dvou SIM karet.

Na zadní straně najdeme velice povedený 21 MP (f/2.0) fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a rychlým ostřením (PDAF). Co se týče konektivity, podporuje LTE sítě na těchto frekvencích: B1/B2/B3 /B4/B5/B7/B8/B12/B17. Model je k dispozici ve dvou barevných variantách – stříbrná a zlatá. Pro více informací rozhodně navštivte oficiální stránky prodejce:

Objednejte si telefon LeTV Leeco Le Max 2 za necelých šest tisíc korun
Kupón pro slevu o 19 dolarů: SDXLEMAX19

Powerbanka Xiaomi s kapacitou 10 000 mAh

Mít dostatek energie na celodenní provoz je základ. V tomto případě se jedná o nejnovější generaci populární powerbanky, která je ještě navíc zlevněna o 31 %. Za 535 Kč nabídne dostatečnou kapacitu, lehké hliníkové tělo a kompaktní rozměry. Více informací o produktu se můžeme dozvědět na webu obchodu TomTop.

Objednejte si powerbanku Xiaomi zde

Exit mobile version