Dotekomanie.cz

TomTop nabízí prémiový UMi Plus E za necelých šest tisíc [sponzorovaný článek]

V internetovém obchodě TomTop najdete nespočet zlevněného zboží. Do této kategorie se nově zařadil prémiový mobilní telefon UMi Plus E s 6 GB operační paměti a stylová špuntová sluchátka Xiaomi.

UMi Plus E

Čínská společnost UMi má na svědomí několik velice povedených telefonů, které se mohou pochlubit nejen prémiovým provedením, ale i výkonnými vnitřnostmi. Dokazuje to i 5,5palcový model Plus E, jehož srdcem je tentokrát výkonný čip Helio X20 s osmi jádry. Nadstandardních 6 GB operační paměti zaručí svižný systém, 64 GB úložiště zase dostatek prostoru pro soubory. Mimo jiné je přislíbená aktualizace na 7.0 Nougat.

Výhodami jsou rychlá čtečka otisků prstů, baterie s kapacitou 4 000 mAh a podpora microSD karty či rychlého nabíjení. Za necelých šest tisíc toho tedy nabízí víc než dost, zejména luxusní zpracování a úchvatný design. Pro více informací rozhodně navštivte následující odkaz:

Telefon koupíte v obchodě TomTop za cenu 5 752 Kč, poštovné je samozřejmě zdarma.

Sluchátka Xiaomi Circle Iron Hybrid Pro

Sluchátka čínské značky byla vždy vyhledávaným zbožím. Tento model nabídne nejen kvalitní poslech oblíbených písniček, ale i kabel o délce 1,25 m se zabudovanými tlačítky pro přijmutí/položení hovoru či zapnutí/pozastavení hudby (tohle však neplatí pro iPhony).

Sluchátka Xiaomi objednávejte zde za cenu 661 Kč, i tady je poštovné zdarma.

Exit mobile version