Dotekomanie.cz

Společnost Doogee představila nový smartphone Shoot 2

Čínská společnost Doogee se také nenechala zahanbit a na MWC v Barceloně přestavila nový smartphone nesoucí název Shoot 2.

Telefon je v předu vybaven 5″ IPS LCD displejem s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, což generuje výslednou jemnost obrazu 294 ppi. Uvnitř tohoto modelu tepe čtyřjádrový procesor od společnosti MediaTek (1,5 Ghz). Pro grafické účely mu zde pak dopomáhá čip Mali-400 MP1. Tuto sestavu poté doplňuje operační paměť o velikosti pouze 1 GB a interní úložiště o kapacitě 16 GB, s možností rozšíření pomocí microSD karty.

Co se fotografických možností týče, tak telefon byl osazen duálním fotoaparátem o rozlišení 5 + 5 Mpix. Dle informací si Doogee do svého modelu zapůjčila fotoaparát od společnosti Huawei, díky čemuž jeden ze snímačů je standardní rgb a druhý je pouze monochromatický.

Monochromatický snímač zajišťuje především ostření fotografií. Na přední straně straně pak nalezneme selfie kamerku také s rozlišením 5 Mpix. Ačkoli telefon nebyl osazen snímači s ohromujícím rozlišením, tak byl tento model prezentován jako fotograficky výjimečný. Pravdu však odhalí až reálné testy.

Dále je telefon vybaven vcelku velkou baterií, která dosahuje na kapacitu 3 360 mAh. Také telefon disponuje například čtečkou otisků prstů nebo možností Dual SIM.

Seznam specifikací Doogee Shoot 2

Model Shoot 2 by měl být na našem trhu dostupný během měsíce března. Co se však ceny týče, tak společnost Doogee zatím přesnou cenu neodhalila. Ale vhledem ke specifikacím by se mělo jedna o nižší třídu telefonů a tím pádem by cenovka neměla být nijak vysoká.

Zdroj: kimovil.com

Exit mobile version