Dotekomanie.cz

Pixbar přináší Pixel tlačítka bez nutnosti rootu. Zatím omezeně

pixbar

Google minulý rok představil zcela novou řadu telefonů Pixel, která se dodnes může pyšnit několika exkluzivními funkcemi v čele s modernějším vzhledem softwarových tlačítek. V závislosti na značné poptávce vývojář dunrite nedávno vytvořil aplikaci Pixbar, díky níž mohou mít novou navigační lištu také uživatelé ostatních zařízení. Zatím však omezeně.

Před nějakou dobou jsme vás v samostatném článku informovali o módu, který přináší svěží vítr pro Nexus 6P. Obsahuje totiž všechny tyto exkluzivní funkce, nicméně jeho instalace je pro laiky poměrně náročná a vyžaduje práva root. Aplikace Pixbar ale naopak funguje velice jednoduše. Po prvotním udělení oprávnění pro vytvoření překryvné vrstvy si uživatelé nastaví přesnou velikost, případně i barvu tlačítek.

Jediným omezením je v současnosti podpora malého počtu zařízení. Aby aplikace správně fungovala, musí telefony disponovat originálními továrními tlačítky (například jako Nexus 5X, Moto Z a další). Vývojář přislíbil budoucí rozšíření tohoto seznamu. Pixbar je placený nástroj, v České republice stojí necelých 30 Kč.

Zdroj: droid-life.com

Exit mobile version