Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – HTC U Ultra, Liquid Z6 a PIXI 4

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 7. týdne.

Předešlý díl: Nově v českých obchodech – Axon 7, HTC Desire 650, Huawei P8 Lite

HTC U Ultra

Očekávali jsme novou řadu, kde by HTC mohlo zvolit lepší poměr mezi cenou a výkonem. Místo toho jsme se dočkali smartphonu s vysokou cenou a vypůjčenými prvky od jiných výrobců. Nejlevnější varianta HTC U Ultra přijde takřka na 22 000 Kč.

Specifikace HTC U Ultra

Acer Liquid Z6 LTE

Acer začíná na náš trh dodávat smartphone Liquid Z6 s procesorem od Mediateku a hlavně 1GB pamětí RAM. To by až tak moc nevadilo, ale 8 GB na data opravdu nebude stačit, proto musíte zakoupit minimálně microSD kartu.

Specifikace Acer Liquid Z6 LTE

Alcatel PIXI 4 8050D HD

I Alcatel začíná dodávat smartphone pyšnící se maximálně nižší cenou. Bohužel velký displej nemá ani HD rozlišení a na LTE připojení rovnou zapomeňte.

Specifikace Alcatel PIXI 4 8050D HD

Předešlý díl: Nově v českých obchodech – Axon 7, HTC Desire 650, Huawei P8 Lite

Exit mobile version