Dotekomanie.cz

Nubia N1 Lite – nový smartphone představený na MWC

Společnost Nubia na MWC měla představit především svou vlajkovou loď z edice Z, ale nyní se na světlo dostal model N1 Lite, který má navazovat na svého předchůdce představeného před rokem, a to Nubii N1.

Nubia N1 Lite je v přední části osazena 5,5″ LCD displejem o rozlišení 1 280 x 720 pixelů, což generuje výslednou jemnost 267 ppi. Uvnitř zařízení tepe téměř shodná výbava jako v předchozí verzi. Respektive se o výkon stará osmijádrový procesor od společnosti MediaTek (Helio P10), kterému dopomáhá operační paměť o velikosti 2 GB a interní úložiště o kapacitě 16 GB s možností rozšíření pomocí microSD karty.

Pro fotografické účely zde nalezneme hlavní fotoaparát s rozlišením 8 Mpix a světelností f/2.0. Na přední straně se pak nachází selfie kamerka s rozlišením 5 Mpix, které dopomáhá LED blesk pro lepší záběry při horším osvětlení. Telefonu poté samozřejmě nechybí podpora všech tuzemských LTE frekvencí nebo čtečka otisků prstů.

Specifikace Nubia N1 Lite

U tohoto mobilního telefonu výrobce potvrdil dostupnost na našem trhu, a smartphone by zde měl být dostupný během měsíce března. Vzhledem k specifikacím telefonu se tento smartphone řadí spíše do kategorie nižší třídy, a předpokládaná cena zařízení je 159 euro, což je v přepočtu přibližně 4 000 korun.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version