Dotekomanie.cz

Novinka Vodafone RED+ se 42 GB dat

V poslední době se začíná více probírat téma mobilních dat, a to dokonce i v politice. Nelze očekávat rychlé změny, je to ostatně běh na dlouhou trať, ale jakoby jeden z operátorů na to zareagoval a využil šance. Tím operátorem je Vodafone, který nově nabídne až 40 GB dat v rámci FUP limitu.

Jak asi tušíte, má to jeden háček. Novinka se týká rodinného tarifu RED+. Zatímco standardní verze nabízí 2 GB sdílených dat, jeho upravená verze získává navíc 40 GB za 999 Kč. Ve výsledku je v rámci tohoto rodinného tarifu k dispozici 42 GB dat, přičemž správce účtu může rozdělit tento balík pro jednotlivé členy.

 „Neomezené volání do všech sítí pro všechny členy rodiny je ta nejlepší kontrola výdajů,“ říká David Novák, ředitel marketingu ve Vodafonu, a dodává: „S rozšířením RED+40 GB se navíc z rodinného tarifu RED+ stává ten nejzajímavější datový tarif na českém trhu.“

Samotná cena Vodafone RED+ 40 vyjde na 2 499 Kč. Pakliže se bude jednat o čtyřčlennou rodinu a bude se dělit rovným dílem, tak na každého vyjde neomezené volání/sms a 10 GB k tomu za 625 Kč. Ačkoliv se taková nabídka nemůže rovnat zahraničním, jedná se o relativně zajímavé řešení na českém trhu.

Exit mobile version