Dotekomanie.cz

Levný Cubot Max a bezdrátová stereo sluchátka K2 v obchodě TomTop [sponzorovaný článek]

Telefony méně známých čínských značek se vyznačují hlavně výborným poměrem cena/výkon. Důkazem může být také zlevněný UleFone Gemini, o němž jsme vás informovali v předchozím článku. Internetový obchod TomTop nyní do zlevněného zboží zařadil nejen smartphone Cubot Max, ale i vhodné příslušenství.

Cubot Max

Telefon Cubot Max není žádný prcek, dominantou je totiž 6palcová obrazovka s HD rozlišením. Spolu s odnímatelnou 4 100 mAh baterií se tak postará o velice dlouhou výdrž. Výkon zajišťuje osmijádrový procesor MediaTek MT6753A a operační paměť o velikosti 3 GB. S cenovkou kolem tří tisíc korun se může jednat slušný záložní telefon, jehož nezaskočí ani náročnější používání.

Co se týče příslušenství, obchod nabízí i ochranné tvrzené sklo pro výše zmiňovaný model. Za cenu 143 Kč si můžete být jistější, že bude displej v bezpečí.

Cubot Max si můžete koupit v obchodě TomTop za 3 046 Kč (zlevněná je černá varianta).

Specifikace

Příslušenství: bezdrátová sluchátka K2

Vášniví posluchači mohou být příjemně potěšeni bezdrátovými stereo sluchátky K2, které fungují skrze technologii Bluetooth 4.1 a podporují protokoly A2DP / AVRCP. Sluchátka jsou vhodná zejména pro sportování, nabízí 60 mAh baterii (v balení je 1 200 mAh záložní powerbanka) a dosah až 10 metrů.

Bezdrátová sluchátka K2 si můžete koupit v obchodě TomTop za 691 Kč.

Exit mobile version