Dotekomanie.cz

Lenovo dnes na MWC 2017 představilo zbrusu nové tablety

Společnost Lenovo dnes představila zbrusu nové čtyři tablety – Tab 4 8, Tab 4 8 Plus, Tab 4 10 a Tab 4 10. Tyto nové kousky byly představeny na letošní konferenci Mobile World Congress (MWC) 2017 v Barceloně. Všechny modely jsou poháněny Snapdragon procesory a ve výbavě mají novější verzi operačního systému Android, tedy 7.0 Nougat.

Modely Lenovo Tab 4 8 Plus a Lenovo Tab 4 10 Plus jsou vybaveny speciálním duálním sklem, HD displeji a Snapdragony 625. Lenovo u svých nových modelů rovněž nabízí volitelné příslušenství, a to pro různé případy. Například takový tablet můžete svěřit i do rukou dětí, neboť zařízení ochráníte speciálním dětským krytem. Tablety pak nabízejí samozřejmě speciální uživatelské rozhraní určené přímo malým dětem.

Společnost ke svým desetipalcovým modelům, tedy Tab 4 10 a Tab 4 10 Plus, nabízí velmi zajímavé příslušenství, které nazývá Productivity Pack. Toho by mohli využít především majitelé, kteří píšou větší množství textu. Jedná se totiž o přídavnou klávesnici se stojánkem. Hlavní předností je NFC modul, kterým je příslušenství vybaveno. Klávesnice se následně pomocí magnetů připojí k tabletu a aktivuje se nový Productivity mód.

Lenovo Tab 4 8 specifikace

Lenovo Tab 4 8 Plus specifikace

Lenovo Tab 4 10 specifikace

Lenovo Tab 4 10 Plus specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version