Dotekomanie.cz

iPhone 8 nabídne sklo, zatímco model 7s zůstane u hliníku

Nové informace od dodavatelů opět přicházejí s teorií, že letos na podzim budou představeny celkem tři modely iPhonů a malý nástupce SE mezi nimi nebude. Má totiž dojít k představení standardních nástupců iPhonu 7 – tedy iPhonu 7s a iPhonu 7s Plus. Jelikož je tomu však letos 10 let od představení prvního iPhonu, má se ke slovu dostat také iPhone 8.

Zatímco iPhone 7s a 7s Plus si mají zachovat jako výhradní materiál hliník, což znamená pravděpodobně absenci bezdrátového nabíjení, tak nový iPhone 8 má být vyroben převážně ze skla a kovu. Tedy má mít rámeček z nerezové oceli, přičemž sklo a záda budou ze skla. Dodávky tohoto materiálu bude zajišťovat společnost Foxconn, hliníkové těla pro 7s dodá společnost Catcher Technology.

iPhone 8 má pak být stejně velký jako současný iPhone 7 Plus s tím rozdílem, že nabídne OLED displej s úhlopříčkou 5,8 palce. Bude mít tím pádem tenčí rámeček a možná přijde o home button. Možná se také dočkáme integrace čtečky otisky prstů do displeje nebo čtečky duhovky. Uvidíme, čeho se nakonec dočkáme. Podzim je ještě vcelku daleko.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version