Dotekomanie.cz

Huawei připravuje Honor V9

Chvíli poté, co čínský telekomunikační úřad TENAA vydal potřebnou certifikaci pro zahájení prodeje modelu Honor V9, tak společnost Huawei přes sociální síť Sina Weibo oznámila tiskovou konferenci, kde může dojít k jeho oficiálnímu odhalení. Podle posledních informací by mohlo jít o zařízení zapadající do nejvyšších řad. Čínský výrobce upřesní veškeré specifikace včetně cenovky už 21. února.

Přední panel údajně nabídne 5,7palcový displej s QHD rozlišením, který požene osmijádrový procesor Kirin 960 z vlastní dílny o taktovací frekvenci 2,4 GHz, 6GB operační paměť RAM a 128GB úložiště podporující až 128GB paměťové microSD karty. Z rozměrů se hodí zmínit tloušťka 6,97 mm nebo hmotnost 184 gramů. Vpředu samozřejmě nechybí 8megapixelová kamerka na populární selfie fotografie.

Záda ponesou dva senzory fotoaparátů ve složení 12 + 2 megapixely, přisvětlovací LED diodu, snímač otisků prstů a v neposlední řadě také 3 900mAh baterii. Mezi zbývající specifikace patří funkce dual-SIM, podpora sítí 4. generace, Bluetooth 4.1 či systém Android ve verzi 7.0 Nougat. V konečném prodeji se asi objeví pouze zlaté provedení za cenu 2 699 jüanů (tj. cca 9 960 Kč bez daně).

Zdroj: techupdate3.com

Exit mobile version